Mikä JokaOpe on?

Tarvitsetko apua työhösi? Haluatko kehittää osaamistasi? JokaOpe tarjoaa apua opettajan työhön ja kokoaa tarvitun tiedon yhteen paikkaan JokaOpe-Moodleen. Sen lisäksi löydät sivulta kursseja oman osaamisesi kehittämiseen. Jos haluat keskustella kollegoidesi kanssa mieltäsi painavista pedagogisista asioista, voit osallistua JokaOpen Tiistaituokioihin Teamsissa eri teemojen äärellä.

JokaOpe videoesittely

JokaOpe-kokonaisuuden videoesittely

Voit tutustua JokaOpe-kokonaisuuteen video-esittelyn avulla.

Mikäli video ei heti aukea, muista kirjautua edu.tampere-tunnuksillasi O365-alustaan.

Tredun hyödyllisiä JokaOpe-linkkejä

Osaavan Tredun JokaOpe-artikkelit

Mentoripalvelut Tredussa

05.08.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Mentoripalvelut Tredussa

Hei tredulainen opettaja tai ohjaushenkilö! Tredun Mentorit auttavat sinua HOKS: iin ja työelämässä oppimiseen liittyvissä asioissa. He ovat pääsääntöisesti itsekin opettajia ja toimivat mentorin tehtävässä muun toimensa ohessa. Mentorit ovat aihealueiden asiantuntijoita. Heitä voit konsultoida (lue lisää...)

Uutta Tredun mentoritoiminnassa

04.05.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Uutta Tredun mentoritoiminnassa

Mentorit tiedottaa -ajankohtaistiedote Mentorit koostavat kerran kuussa ajankohtaistiedotteen uusista käytänteistä ja ohjeista, jotka liittyvät esimerkiksi henkilökohtaistamiseen tai työelämäyhteistyöhön. Mentorit tiedottaa - ajankohtaistiedote ilmestyy kerran kuukaudessa. Se jaetaan kaikkien tredulaisten käyttöön JokaOpeTeamsin Mentorikanavalla sekä opetus- ja ohjaushenkilöstön (lue lisää...)

Tervetuloa mentoripäivystykseen!

20.04.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Tervetuloa mentoripäivystykseen!

Jos tarvitset kevään aikana apua ja tukea erilaisiin päivän polttaviin kysymyksiin, kuten arviointiin, HOKS:iin, työelämässä oppimisen ohjaukseen tai Wilma -merkintöihin liittyviin asioihin, tule mentoripäivystykseen. Tredun mentorit päivystävät maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 - 9.30 JokaOpe (lue lisää...)

Tredun vertaisvalmentajat

09.04.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Tredun vertaisvalmentajat

Tredussa on pitkä perinne mentoritoiminnassa. Arjen vertaisapua kollegoille ovat tarjonneet niin kampusten vertaismentorit kuin toimipistekohtaiset mentoritkin. Yhteisiä keskusteluja, vertaistukea, matalan kynnyksen tukea tarvitaan edelleen. Hyvää mentoroinnin toimintamallia kannattaa jatkaa ja laajentaa.Nyt mentorit ovat saaneet rinnalleen (lue lisää...)

  • Kuuden ihmisen kädet yhdessä

Yhdessä parasta

24.03.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdessä parasta

Yhdessä Parasta Länsi -kehittämisverkostossa (06/2020 - 04/2022) edistetään Ammatillisen koulutuksen laatu- ja tasa-arvo -ohjelman mukaisia tavoitteita. Tavoitteena on vertaisoppimisen avulla yhtenäistää henkilökohtaistamisprosessin toimintatapoja tasalaatuisiksi, asiakaslähtöiseksi ja vastavuoroiseksi. Tavoitteena on lisätä opettajien ja työelämän välistä arjen (lue lisää...)

Tredun ja Pancho Villan tiivis yhteistyö majoitus- ja ravitsemisalan esimieskoulutuksessa

12.03.2021|Kommentit pois päältä artikkelissa Tredun ja Pancho Villan tiivis yhteistyö majoitus- ja ravitsemisalan esimieskoulutuksessa

Pancho Villa -ravintoloita on Suomessa 30. Tredu kouluttaa Pancho Villalle ravintolaesimiehiä koko Suomen laajuisesti. Yhteistyö majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon kehittämisessä on ollut tiivistä ja antoisaa. Tammikuussa starttasi toisen kerran Tredun kanssa yhteistyössä toteutettava majoitus- (lue lisää...)