Osaava Tredu

Tutustu Osaavan Tredun uusimpiin artikkeleihin

Osaavasta Tredusta voit lukea erilaisia julkaisuja Tredun digitaalisista työvälineistä, vinkkejä niiden käytöstä, Tredun projektien julkaisuista ja yleisesti Osaavan Tredun uutisoinnista.

Lue lisää Osaavan Tredun artikkeleita

Vinkit

Digitaalisten työvälineiden käyttö ja uudet ominaisuudet

Kaipaatko vinkkejä Tredun digitaalisten työvälineiden käyttöön? Kiinnostaako tietää niiden uusista ominaisuuksista ja toiminnallisuuksista? Tämän osion artikkelit opastavat sinua muun muassa Moodlen, Teamsin ja Adoben ohjelmien käytössä ja kertovat työvälineiden uusista ominaisuuksista. Tutustu artikkeleihin ja jos et löydä vastausta, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Autamme mielellämme!

Lue lisää vinkki-artikkeleita

eTredu on mukana Osaavan Tredun kehittämisessä

eTredu kehittää ajasta ja paikasta riippumattomia oppimismahdollisuuksia ja se on osa Tredun tulevaisuusinvestointeja. Kehittämistyöllä tuetaan pedagogisesti suunniteltujen verkko-oppimismahdollisuuksien lisäämistä sekä digitaalisten palveluiden ja virtuaalisten oppimisympäristöjen rakentamista. eTredu toteuttaa osaltaan Tredun strategisia tavoitteita.

eTredu – Kehittämispalvelut

Tutustu lisää eTredun toimintaan

Ohjeet

Tutustu Tredussa käytettäviin ohjelmiin ja työkaluihin!

Tredussa käytetään monipuolisesti erilaisia digitaalisia ohjelmia ja työkaluja. Täältä löydät kattavat ohjeet niiden käyttöön!

Digitaalinen toimintaympäristö

Tutustu Tredussa käytettäviin digitaalisiin työvälineisiin.

Tekoälyn käyttö Tredussa

Tekoälyohjaistukset Tredussa sekä uusimmat vinkit sovellusten käyttöön.

Moodle

Moodle on Tredussa käytössä oleva digitaalinen monipuolinen oppimisympäristö.

Teams

Teams on monipuolinen alusta työskentelyyn, yhteistyön tekemiseen, verkko-ohjaukseen ja kokouksien pitämiseen.

Lue lisää!
Lue lisää!
Lue lisää!
Lue lisää!

Futural Skills

Futural Skills on osaamisen seurantajärjestelmä, johon opiskelijat tallentavat tietoa oppimisen edistymisestä tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimuksittain.

Microsoft 365

M365-palvelusta löydät kaikki Microsoftin ohjelmat ja sovellukset. Täältä löydät niin Wordin, PowerPointin ja Excelin kuin muutkin tärkeät työkalut jokapäiväiseen käyttöön.

Thinglink

Thinglink on selaimella toimiva palvelu, jolla kuvista ja videoista, myös 360-kuvista ja 3D-malleista voidaan tehdä interaktiivisia tagien avulla.

Seppo

Seppo on pelillistämisalusta, jonka avulla kuka tahansa voi luoda oppimispelejä, joita voi pelata puhelimella tai tietokoneella.

Lue lisää!
Lue lisää!
Lue lisää!
Lue lisää!

Adobe Creative Cloud

Tredun henkilökunta voi ladata itselleen käyttöön Adoben CC-ohjelmat, joilla voit näppärästi mm. editoida videoita, muokata kuvia sekä taittaa lehtiä ja oppaita.

Wilma

Wilmassa hoituu viestintä opiskelijoiden, opettajien ja huoltajien kanssa. Täältä löydät myös oppilaitosten tiedotteet, poissaolot ja arvosanat, työjärjestykset ja tilavaraukset.

Lue lisää!
Lue lisää!