Mentorit tiedottaa -ajankohtaistiedote

Mentorit koostavat kerran kuussa ajankohtaistiedotteen uusista käytänteistä ja ohjeista, jotka liittyvät esimerkiksi henkilökohtaistamiseen tai työelämäyhteistyöhön. Mentorit tiedottaa – ajankohtaistiedote ilmestyy kerran kuukaudessa. Se jaetaan kaikkien tredulaisten käyttöön JokaOpeTeamsin Mentorikanavalla sekä opetus- ja ohjaushenkilöstön sähköpostilistalla. 

Mentoripäivystys JokaOpe Teams mentorikanavalla

Jos tarvitset kevään aikana apua ja tukea erilaisiin päivän polttaviin kysymyksiin, kuten arviointiin, HOKS:iin ja Wilma -merkintöihin liittyviin asioihin, tule mentoripäivystykseen.
Tredun mentorit päivystävät maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9 – 9.30 JokaOpe Teamsissa mentorikanavalla. Osallistuminen on helppoa! Saat jokaisesta päivystysajasta kalenterikutsun sähköpostiisi, hyväksy tai hylkää se tarpeesi mukaan.

Lisätietoja:
Tredun vertaisvalmentajat
jessica.kankaanranta@tampere.fi
tuija.h.makinen@tampere.fi
mika.hamalainen@tampere.fi