eTredu on mukana Osaavan Tredun kehittämisessä

eTredu -toiminnalla kehitetään ajasta ja paikasta riippumattomia oppimismahdollisuuksia. Se on osa Tredun tulevaisuusinvestointeja ja stragtegisten tavoitteiden toteutusta. Kehittämistyöllä tuetaan pedagogisesti suunniteltujen verkko-oppimismahdollisuuksien lisäämistä sekä digitaalisten palveluiden ja virtuaalisten oppimisympäristöjen rakentamista. eTredu kuuluu Kehittäminen ja innovaatiotoiminta -yksikköön.

Osaava Tredussa eTredun toiminta näkyy verkkovälitteisen työskentelyn ohjeina, vinkkeinä, asiantuntija- ja muina ajankohtaisiin teemoihin liittyvinä artikkeleina. eTredun toimintaan kuuluu koulutusten ja tukitoiminnan järjestelyt yhdessä opettajista ja muista eri asiantuntijoista koostuvan tiimin kanssa.

Tutustu eTredun koulutuksiin TreduLaaS-palvelussa (linkki avautuu uuteen selainikkunaan). Kirjoita hakukenttään eTredu ja saat näkyviin kaikki eTredun koulutukset.

Tutustu eTredun kirjoittamiin artikkeleihin (linkki avautuu uuteen selainikkunaan).

Alla lyhyet esittelyt eTredun väestä. Ota yhteyttä sähköpostilla tai Teams-viestillä. Sähköpostin loppuosa on kaikilla @tampere.fi

kuvituskuva etredun porukkakuva
verkkopedagogin kuva

verkkopedagogi Ville Palkinen, email: ville.palkinen

Verkko-oppimisympäristöt, niiden kehittäminen ja koulutukset. Digitiimi-koulutustoiminnan vetäjänä Villellä on kokonaisnäkemys Moodlen ja Teamsin toiminnallisuuksista opetuksen työvälineenä. Ville on toimii myös ammattillisen Moodlen kehittäjäverkoston puheenjohtajana ja yhteyshenkilönä Microsoftille.

verkkopedagogi Riikka Saarinen, email: riikka.h.saarinen

Riikan asiantumus kohdistuu erityisesti verkko-opetuksen sisällöntuotannon kysymyksiin. Hän tuntee valmiiden materiaalien käyttömahdollisuudet, niihin liittyvät tekijänoikeudet sekä saavutettavuudessa huomioitavat asiat. Riikalta voi kysyä myös Seppo-pelin opetuskäytön mahdollisuuksista ja on hänellä tietämystä myös Futural Skillsin hyödyntämisestä opiskelijan oppimisen todontamiseksi.

verkkoviestintäsuunnittelija Siniriikka Nevalainen , email: siniriikka.nevalainen@tampere.fi

Verkkoviestintäsuunnittelijalta saa tukea verkko-oppimisympäristöjen ulkoasun elävöittämiseen ja visuaalisuuden lisäämiseen eri keinoin. Hän vastaa kuvapankin sisällöstä ja harjoittelijan ohjauksesta. Verkkoviestintäsuunnittelijan kädenjälki näkyy myös tämän Osaava Tredun ulkoasussa.