eTredu kehittää Tredun digipalveluja

eTredu on Tampereen seudun ammattiopisto Tredun verkko-opetukseen ja oppimisympäristöjen kehittämiseen keskittyvä palvelu, joka kehittää Tredun joustavia, ajasta ja paikasta riippumattomia oppimismahdollisuuksia. eTredu kuuluu Kehittämispalveluihin ja edistää osaltaan Tredun strategioita: Kestävä elämäntapa, Yrittäjyys ja Älykäs teknologia. 

Keitä eTreduun kuuluu?

Elisa Helminen
Kehittämispäällikkö

Sanna Kattelus
Lehtori/projektipäällikkö

Riikka Saarinen
Verkkopedagogi

Siniriikka Nevalainen
Verkkoviestintäsuunnittelija

eTredua vetää iloinen ja mukaansatempaava kehittämispäällikkö Elisa, joka vastaa myös tietotuotannon tiimistä Tredussa.

Sanna puolestaan on aina energinen koordinaattorimme, joka vetää tällä hetkellä kahta ICT-projektia: Oppimisympäristöjen digitalisoiminen ja Virtuaalisten oppimisympäristöjen jatkokehittäminen. Sanna koordinoi myös eTredua ja häneltä saatat saada kalenterikutsuja kehittämistehtäviimme.

Riikka taas on aurinkoinen ja ystävällinen verkkopedagogimme, jolta saat apuja Moodlen tai muun digityövälineen kanssa. Hän on myös saavutettavuusasiantuntija ja neuvoo kuinka tehdä saavutettavia opetusmateriaaleja.

Siniriikka on eTredu-tiimin luova taiteilija, joka tukee Tredun verkko-opetuksen kehittämistä visuaalisen ilmeen osalta. Siniriikalta saat apuja mm. kuvituksiin, videoiden tekoon ja valokuvaukseen.

Tredulaiset yhdessä kehittämässä

eTredussa on mukana myös muita tredulaisia, opettajia ja digikehittäjiä, joilta saat neuvoja ja apuja digityövälineiden käyttöön. Opettajat myös kouluttavat henkilöstöä, esimerkiksi Thinglinkin tai 360-kuvaamisen pariin, joten jos tapaat heitä omassa toimipisteessäsi niin kysy apuja tai tilaa heiltä koulutusta TreduLaaSista (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Hervanta: Henna Leivo, Mikko Rossi, Mika Mecklin, Juha Sormunen, Joni Mertimo, Mirita Grubert, Teemu Nieminen, Marjukka Pirinen, Anne Suoniemi, Miikka Vuori, Markus Valtamo, Jorma Eskola, Anne Haapalehto

Pyynikki: Petri Huhtala, Roosa Haapajoki, Marita Mäkelä, Tarja Keihänen, Inga Pöntiö

Kaleva: Lea Lintunen, Marika Peuraniemi, Minna Nousiainen, Janne Ruokonen

Ota yhteyttä keneen tahansa asiaan liittyvissä kysymyksissä Teams-viestillä tai sähköpostilla. Sähköpostin loppuosa on kaikilla @tampere.fi