Mikä on eTredu?

eTredu keskittyy Tampereen seudun ammattiopisto Tredun verkko-opetuksen ja virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämiseen. eTredu kuuluu Kehittämispalveluihin ja edistää osaltaan Tredun strategioita: Kestävä elämäntapa, Yrittäjyys ja Älykäs teknologia.

Henkilöstön osaamisen vahvistaminen ja kouluttamiset ovat keskiössä. Verkkopedagogiikan ja –opetuksen lisääminen on yksi kehittämisen kärjistämme.

Tällä hetkellä edistämme palautteiden ja kyselyiden pohjalta verkko-opetuksen nykytilaa. Pyrimme kehittämään verkkototeutusten laatukriteerien pohjalta alojen ja aineryhmien oppimisalustoja tekemällä näkyväksi läpäisyasteita ja pullonkauloja. Selvitämme jatkuvasti uusia tapoja ja mahdollisuuksia toteuttaa opetusta huomioimalla erilaiset opiskelijat.

Keitä eTreduun kuuluu?

Elisa Helminen
Kehittämispäällikkö

Sanna Kattelus
Lehtori/projektipäällikkö

Riikka Saarinen
Verkkopedagogi

Merja Juntunen
Projektikoordinaattori

Siniriikka Nevalainen
Verkkoviestintäsuunnittelija

eTredua vetää iloinen ja mukaansatempaava kehittämispäällikkö Elisa, joka vastaa myös tiedolla johtamisen palveluiden tiimiä.

Sanna puolestaan on aina energinen koordinaattorimme, joka vetää tällä hetkellä kahta ICT-projektia: Oppimisympäristöjen digitalisoiminen ja Virtuaalisten oppimisympäristöjen jatkokehittäminen. Sanna koordinoi myös eTredua ja häneltä saatat saada kalenterikutsuja kehittämistehtäviimme.

Riikka taas on aurinkoinen ja ystävällinen verkkopedagogimme, jolta saat apuja Moodlen, Futural Skillisin tai muun digityövälineen kanssa. Hän on myös saavutettavuusasiantuntija ja neuvoo kuinka tehdä saavutettavia opetusmateriaaleja.

Siniriikka on eTredu-tiimin luova taiteilija, joka tukee Tredun verkko-opetuksen kehittämistä visuaalisen ilmeen osalta. Siniriikalta saat apuja mm. kuvituksiin, videoiden tekoon ja valokuvaukseen.

Tredulaiset yhdessä kehittämässä

eTredun opettajat  kouluttavat henkilöstöä, esimerkiksi Thinglinkin tai 360-kuvaamisen pariin, joten jos tapaat heitä omassa toimipisteessäsi niin kysy apuja tai tilaa heiltä koulutusta TreduLaaSista (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Henna Leivo
Lehtori
Osaava Tredu, tekoäly ja Moodle

Mirita Grubert
Lehtori
Moodle

Eerikki Maula
Lehtori
VR/AR/XR

Tiina Partanen
Tuntiopettaja
VR/AR/XR

Petri Huhtala
Lehtori
Thinglink ja tekoäly

Inga Pöntiö
Lehtori
VR/AR/XR

Marita Mäkelä
Lehtori
Seppo-peli ja AR

Lea Lintunen
Lehtori
Moodle ja AR

Marika Peuraniemi
Lehtori
Drone ja Peilivision

Janne Ruokonen
Lehtori
VR/AR/XR ja simulaattorit

eTredun tiimiin kuuluu myös tietotekniset palvelut, tiedolla johtamisen palvelut, projektit ja tieto- ja kirjastopalvelut, joiden kanssa teemme tiivistä yhteystyötä.

Ota yhteyttä keneen tahansa asiaan liittyvissä kysymyksissä Teams-viestillä tai sähköpostilla. Sähköpostin loppuosa on kaikilla @tampere.fi