Näin vuoden alkuun muistutukseksi, että Tampereen toisen asteen Moodlesta poistuu 15.2. useampi syksyllä roskakoriin mennyt kurssi. Nämä ovat olleet kursseja, joissa ei ole aktiivisesti ollut toimintaa vuoteen. Poistosta on syksyllä tullut opettajille myös sähköpostimuistutukset.

Näissä lopullisesti poistuvissa kursseissa on kurssin nimen alla punaisella tieto kurssin poistumisesta 15.2.2024. Lisäksi kurssin opettajille lähtee automaattisesti toinen muistutus kurssin poistumisesta.

Poistettavan kurssin nimen alla lukee punaisella: kurssi on poistettavien kurssien kategoriassa! Kurssi siirrettiin tänne 15.8.2023. Se poistetaan lopullisesti 15.2.2024

Kurssin nimen alla on tieto, jos kurssi on poistettavien joukossa.

 

Jos jostain syystä et halua, että kurssisi menee lopullisesti poistoon, voit palauttaa sen takaisin opettajan työkaluista löytyvällä Palauta kurssi arkistosta-painikkeen kautta. Lue lisää artikkelista Menikö Moodle-työtilasi poistoon? Näin palautat itse sen takaisin (avautuu uuteen välilehteen)

Kurssien aktiivista poistamista kannattaa silti tehdä myös itse aika ajoin. Näin Moodle pysyy siistimpänä opiskelijoille ja kurssien löytyminen kurssiviidakosta helpottuu. Artikkelista Poista vanhat ja ylimääräiset Moodle-työtilasi itse (avautuu uuteen välilehteen) löydät ohjeet poistamiseen.