Moodlessa voit nyt valita näkyykö kurssikortilla opettajan nimeä vai ei. Tähän mennessä opettajan nimi on valikoitunut näkymään kortilla satunnaisesti ja se saattoi aiheuttaa sekaannusta. Kurssikortti on näkymä, joka tulee vastaan esimerkiksi kursseja selaillessa.

Moodlen kurssikortti, jossa näkyy opettajan nimi,

Kurssikortin opettajan nimen voit määrittää kurssin asetuksissa.

 

Voit kurssia rakentaessasi valita kenen kurssilla olevan opettajan nimen haluat näytettävän. Tähän kannattaa valita henkilö, joka osaa vastata kurssin sisällöstä yhteydenottajalle. Toki nimen voi myös jättää pois, mutta suosittelen että valitset siihen kurssista vastaavan nimen. Näin kysymykset ohjautuvat helpommin oikeille henkilöille.

Opettajan lisäät kortille kurssin asetuksista Opettaja-valikon alta:

 

Moodle-kurssin asetuksissa valitset Opettaja-valikosta kurssista vastaavan henkilön nimen.

Opettaja-valikon kohdalta valitaan kurssista vastaavan opettajan nimi.