Tekoäly puhuttaa, pelottaa ja innostaa. Todellisuudessa tekoäly on vain koodia, jota jo nyt hyödynnetään eri sovellusten sisällä helpottamaan mahdollisesti omaa työskentelyä. Thinglinkissä pystyy luomaan tekoälyllä esimerkiksi 360-asteen kuvia todella helposti Skybox AI:n avulla. Kun olet luomassa uutta Thinglink interaktiivista mediaa voit luoda Skybox AI:n kautta omilla ”prompteilla” 360-kuvan, joka latautuu suoraan Thinglinkiin.

Voit kirjoittaa komennot suomeksi, joko yksittäin tai lauseilla, niin tekoäly muuttaa nämä komennot vielä paremmiksi ja kääntää ne myös englanniksi. Jos et ole tyytyväinen kuvaan voit antaa uuden komennon ja myös vaihtaa kuvan tyyliä. Kannattaa kokeilla erilaisia komentoja ja lauseita, sekä tyylivaihtoehtoja, niin saat parhaimman tuloksen.

Kun olet tyytyväinen 360kuvaan, paina jatka ja kuva latautuu Thinglinkiin ja on valmis muokattavaksi.