Tredu tarjoaa palveluita kuntakokeilun asiakkaille Pirkanmaan laajuisesti. Hankkeessa on koulutukseen ohjautumisen tehostamiseksi kehitetty lisäpalveluita kuntakokeilun asiakkaille yhteistyössä työllisyystoimijoiden kanssa.

Hakeutumisvaiheessa on aikuisille tarjolla tukea urasuunnitteluun, osaamisen kartoittamiseen sekä mahdollisuus kurkistaa työllistäville aloille. Uraohjaajat tukevat asiakasta oman polun löytämisessä. Osaamiskartoituksen tarkoituksena on löytää asiakkaalle sopiva työllistävä koulutus tai muu tapa hankkia puuttuva osaaminen.

Työllistäville aloille tarjotaan Tredussa koulutuksia, jotka tukevat asiakkaiden nopeaa työllistymistä koulutuksen avulla. Koulutuksia suunnitellaan yhdessä alueiden työllisyystoimijoiden ja yritysten kanssa.

Työnhakijoille suunnatut palvelut on koottu Tredun sivuille. Tutustu Uraohjaus ja palvelut työnhakijalle -sivuun tästä.

Anne Kumpulan henkilökuva

Lisätietoja

projektipäällikkö
Anne Kumpula
anne.kumpula@tampere.fi