Eriväreillä maalattu seinä

Päihdeongelmien ehkäisy ja opiskelijoiden erityinen tukeminen -projekti on osa Tampereen seudun ammattiopisto Tredun henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin kehittämistä sekä oppilaitoksessa tehtävää ehkäisevää päihdetyötä. Maaliskuussa käynnistyneen projektin tavoitteena on sujuvoittaa päihdetilanteiden hoitoa jalkauttamalla Tampereen kaupungin toisen asteen päivitetty päihteettömyyssuunnitelma tiedotuksen ja koulutuksen kautta pysyväksi osaksi Tredun arkea.

Projektin aikana Tredun henkilöstölle tarjotaan lisäksi monipuolinen päihdetietoisuutta ja ehkäisevän päihdetyön osaamista lisäävä koulutuskokonaisuus. Projekti tarjoaa myös Tredun opiskelijoille tietoa, tukea ja toimintaa päihdeongelmien ehkäisemiseksi ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Toimintaa tullaan toteuttamaan kaikissa Tredun toimipisteissä.

Tredu

Lisätiedot ja yhteydenotot
Projektipäällikkö
Laura Sariola
laura.sariola@tampere.fi
p. 044-431 4391