Tredun matkailualan ensimmäisen- ja toisen vuoden opiskelijat pitivät saksalaisille koneinsinöörialan opiskelijoille Tampere City Racen, jonka tarkoituksena oli esitellä heille Tampereen keskustan aluetta aiheeseen liittyvien kysymysten ja tehtävien kera.

Aloitimme päivän Pyynikin näkötornilla munkit ja kahvit nauttien. Siitä ryhmät saivat vihjelaput, jotka johdattivat heidät Tampereen kaupunginkirjasto Metsoon. Sieltä ryhmät jakautuivat tasaisesti Kauppahalliin sekä Tallipihalle. Kauppahallissa heille esitettiin sen historiaan ja lähiympäristöön liittyviä kysymyksiä, kun taas Tallipihan rastilla se kävivät nappaamassa Näsinneulasta kuvan, Näsilinnan puiston kupeesta. Sitten vuorossa oli Koskipuiston rasti, jossa piti arvata Näsijärven ja Pyhäjärven kokoero ja saada sama luku heitettyä mölkyssä.  Siitä siirtymä ravintola Ponssiin, missä kyseltiin esimerkiksi suosituinta cocktailia ja paikan nimen alkuperää. Viimeisenä vuorossa oli Puutarhakadun minigolf rata, johon päivä päättyi.

Tapahtuman mahdollisti kaupungin ict-projekti.

Saksalaiset Erasmus-vieraat tutustumussa Tampereeseen. Opiskelijat kävelevät Hämeensillalla Tampereen keskustassa.

The first- and second-year tourism students of Tredu held a Tampere City Race for German mechanical engineering students. The purpose was to show the central of Tampere with questions and little task`s.

We started our day at Pyynikin observation towers with enjoying some donut´s and coffee. The groups got hintnotes, that lead them to Tampere´s city libary Metso. Then groups split up evenly to the marketing hall and to the stable yard. At the marketing hall we told about it`s history and the surrounding area. In the stable yard they took a picture of Näsinneula, from the top of Näsilinnanpuisto. Then next stop was Koskipuisto, where they had to guess the size differense between Näsijärvi and Pyhäjärvi. After that they went to restaurant Pons where they had to ask the employees few questions, for example the most popural cocktail and the meaning of the restaurants name. Last stop was minigolf at Puutarhakatu.

The event was possible by the itc-project of the town.

Saksalaiset opiskelijat Pyynikin näkötornin pihalla.

Teksti: Aada – matkailualan opiskelija