DALL-E on OpenAi -tekoälypalvelun julkaisema kielimalli, jolla voit tuottaa tekstistä kuvia. Se perustuu GPT-3-malliin. DALL-E 3 on nyt myös käytettävissä Bingin Chat Enterprisessa. Kirjaudu siis Bingin Chat Enterpriseen edu.tampere.fi-tunnuksillasi ja luo kuvia opetukseesi!

Kuvia saat luotua palvelussa kirjoittamalla kehotteen eli promptin tekstikenttään. Kehotteessa kerrot, että haluat luoda kuvan ja kuvailet minkälaisen kuvan haluat ja mitä siinä on. Voit kirjoittaa kehotteesi suomen kielellä, Bing kuitenkin kääntää kielen englanniksi jota se käyttää luodessaan kuvia. Joskus palvelu voi olla hidas ruuhakautumisen takia, jolloin joudut odottamaan hetken. Kuvat saat tallennettua itsellesi napsauttamalla kuvaa ja tallentamalla kuvan hiiren kakkospainikkeen avulla. Bing myös ehdottaa sinulle muutoksia, joita voit halutessasi tehdä kuville kehotteen yläpuolelle. Lisäksi voit tietenkin aina pyytää tarkennuksia ja tekemään uudelleen kuvia. Ei siis kannata lannistua jos ensimmäiset kokeilut näyttävät kummallisilta!

Lue lisää Bing Chat Enterprise – turvallisempi tapa hyödyntää tekoälyä (avautuu uuteen välilehteen)

Kehoite: ”A math book fighting against a student who is trying to solve a hard problem”