Moni on jo kevään aikana kokeillut ja testannut ChatGPT:tä ja osa varmasti on jo ottanut välineen aktiiviseen käyttöönsä. Nyt Tampereen toisen asteen koulutuksen Microsoft-tunnuksilla voi käyttää myös Microsoftin omaa Bing Chat Enterprise -tekoälysovellusta.

Bing Chat Enterprisessä hyvää on, että sitä voit käyttää tietoturvallisemmin eikä se tallenna käyttämiäsi tietoja. Suositus kuitenkin on, että et tähänkään palveluun laita mitään henkilökohtaista tai luottamuksellista. Kaikille kuluttajille suunnatun Bing Chatin tavoin myös Bing Chat Enterprise perustuu GPT-3.5 ja 4 kielimalleihin ja tarjoaa vastauksia eri kysymyksiin tai kehotteisiin eli prompteihin. Lisäksi se tarjoaa visuaalisia vastauksia kysymyksiisi, kuten kaavioita ja kuvia.

Kuinka saat sen käyttöösi?

Bing Chat Enterprise toimii tällä hetkellä parhaiten Edge-selaimella, mutta Chromellakin sitä on testattu toimivasti. Kirjaudu palveluun edu.tampere.fi-osoitteellasi ja aloita keskustelu. Jatkossa Edge-selaimen oikeassa yläkulmasta löydät Bing-kuvakkeen ja voit käyttää palvelua samalla kun selaat muuta aineistoa.

Huomaathan, että kaikille käyttäjille suunnattu Bing Chat on eri asia kuin yrityskäyttöön tarkoitettu Bing Chat Enterprise.

Microsoft Bing Chat Enterprisen etusivu.

Microsoft Bing Chat Enterprise toimii keskustelun kautta ja voit kysyä siltä, pyytää sitä tekemään tai laatimaan haluamiasi asioita.

Artikkelikuva tehty Adobe Fireflyllä 15.9.2023, promptilla aikuinen käyttämässä tekoälyä opetuksessaan.

Lue myös: DALL-E 3 käytössä myös Bing Chat Enterprisessa