Tampereen seudun ammattiopisto Tredu järjestää 12.4.2023 klo 14.-15.30 Hervannan toimipisteessä Printmaster-pelin julkistamistilaisuuden, jonne on kutsuttu Tredun johtoa ja opetushenkilökuntaa, yrityskumppaneita ja medioiden edustajia. VR- ja AR-teknologioita hyödyntävä Printmaster on maailman ensimmäinen painoalalle kehitetty oppimispeli, jonka avulla opetellaan painokoneen käyttöä.

Julkistamistilaisuudessa on mahdollista päästä kokeilemaan peliä. Puheenvuorot kuullaan pelin kehittäjältä Virtual Dawnilta, Koulutusjohtaja Ari Mäkitalolta ja Media-alan koulutuspäällikkö Ari Holstilta.

Pelinkehityshanke lähti liikkeelle tarpeesta luoda media-alan opiskelijoille uusia tapoja harjoitella painokoneen käyttöä turvallisesti ja ekologisesti. Virtual Dawnin toimitusjohtajan Antti Martikaisen mukaan peli demokratisoi oppimista.

Opiskelijoilla on pelin myötä enemmän tilaisuuksia harjoitella painokoneen käyttöä; omaan tahtiin, eikä painomateriaalia mene hukkaan.

Tilaisuus on Hepolamminkadun B-rakennuksessa media-alan tiloissa.

Tilaisuuden puheet tallennettiin ja linkki tallenteeseen tulee tähän kun se on tekstitetty ja editoitu.

Lue lisää peliprojektista!