Olen Janina Rantala ja opiskelen toista vuotta media-alaa Hervannassa. Olin eTredussa työharjoittelussa vuoden vaihteesta maaliskuun puoliväliin asti.

eTredussa pääsi tekemään montaa asiaa, mutta päähommana olen kuvittanut karttoja Tredun 14 eri kampuksesta Tuudo-sovellukseen. Tredun toimipisteiden lisäksi tein myös kartat Tampereen seudun lukioista. Tuudo-sovelluksella opiskelijat kuittaavat ruokailun koululla. Työmäärä oli iso, koska kartoissa oli monta kerrosta, jotka piti kaikki erikseen piirtää.

Pääsin myös mm. valokuvaamaan ja videokuvaamaan, äänittämään sekä tekemään kuvituksia Moodle-kursseille. Itselleni uutena hommana pääsin animoimaan hahmon Adobe Character-ohjelmalla, jolla tehdään liveaikaista animaatiota videoihin webbikameran avulla.

Parasta työharjoittelussa oli kuvitushommat ja edellä mainittu animaatiohahmo. Adobe Characterin käyttö herätti kiinnostusta myös jatkoa ajatellen muissa projekteissa. eTredussa pääsi tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja kokeilemaan uusia asioita.

Terveisin,

Janina