Helmikuussa eTredun koulutusmalleista uusin eli Digivartti lähti aktiivisella ja vaihtelevasisältöisellä viikolla käyntiin. Neljässä 15 min. koulutushetkessä tutustuttiin uuteen verkko-opetuksen oppaaseen, Moodlen keskustelualueiden hyödyntämiseen sekä valmiiden kuva- ja äänimateriaalipankkien hyödyntämiseen ja tekijänoikeuksiin.

Digivartit jatkuvat kaksi kertaa kuukaudessa koko kevään. Pääset katsomaan niiden aiheet tästä linkistä.

Verkko-opetuksen oppaan löydät tämän Osaava Tredun yläpalkista ja tästä linkistä. Näin verkkosivutoteutuksena se mahdollistaa nopean reagoinnin uuden tiedon lisäämiseen ja mahdollisiin muutoksiin, joten siten olemme aina katsomassa uusinta versiota. Oppaan kuvituksen on rakentanut verkkoviestintäsuunnittelija Siniriikka Nevalainen

Tredun verkkopedagogit Arttu Tuominen ja Ville Palkinen testaavat logistiikka-alan simulaattoreita. Videokoosteesta näet millainen oppimisympäristö on kyseessä:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Hyväksyn

 

Helmikuun työkaluvinkit:

Verkkopedagogi Riikka Saarinen vinkkaa miten Moodessa voidaan lisätä vuorovaikutusta keskustelualueen avulla. Jos sinulta jäi aihetta käsitellyt Digivartti väliin, niin tästä löydät aiheesta tiivistelmän.

Riikalta tulee myös käytännönläheistä ja tarpeellista ohjetta H5P-tehtävien saavutettavuuteen liittyen.

Seuraavat Digivartit:

8.3. klo 15-15.15 Ajankohtaista atk-palveluilta

22.3. klo 15-15.15 Visat ja kisat Formsilla oppitunnille