Seppo-pelialustalla on Sisältökirjasto, jossa on paljon valmiita pelejä, joita voit käyttää opetuksessasi. Se on myös helppo tapa aloittaa Seppon käyttö. Seppoon pääset Startti-sivulta ja sinne kirjaudutaan edu.tampere.fi -tunnuksilla.

Sisältökirjaston pelejä voit hakea painamalla Etsi kirjastosta -painiketta. Hakua voi rajata mm. oppiaineen tai iän mukaan. Ammatillisiin opintoihin Sisältökirjastosta löytyy yli sata peliä!

Pelin saat käyttöösi lataamalla sen itsellesi, jolloin peli on käytettävissäsi Omissa peleissä. Pelin okeassa yläkulmassa näkyy vihreällä pohjalla Ladattu-merkintä. Alkuperäinen peli säilyy Sisältökirjastossa ja Omissa peleissäsi on oma kopiosi pelistä, jota voit muokata haluamasi mukaan esimerkiksi lisäämällä tehtäviä tai vaihtamalla pelilaudan. Voit myös käyttää peliä sellaisenaan opetuksessasi.

Lähde siis rohkeasti testamaan ja kokeilemaan uutta!

Seppon Sisältökirjaston yleisnäkymä