logot Tampere työ ja yrittäminen, Tredu, Tribe Tampere ja Uusyrityskeskus Ensimetri

Tredu on mukana Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeessa, jossa muotoillaan uudenlaisia ryhmämuotoisia palveluja henkilöasiakkaille. Hankkeen tavoitteena on parantaa yksilöiden ja yritysten muutosvalmiutta sekä työllistymisen ja työllistämisen edellytyksiä. Hankkeen toiminta-aika on 02/2021 – 08/2023 ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke toteutetaan Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden, Ensimetrin, Triben ja Tredun yhteistyönä.

Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeen palvelut ja tapahtumat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, pian valmistuville opiskelijoille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, sivutoimisesti itsensä työllistäville ja kansainvälisille osaajille. Hankkeen kohderyhmää ovat myös osaajapulaa kokevat työnantajat, joilla on halua ratkaista asia käyttämällä monipuolisesti erilaisia työllistämisen tapoja. Hankkeen tapahtumat ja palvelut ovat osallistujille maksuttomia

Toimenpiteillään hanke mahdollistaa verkostojen syntymistä, yhteistyötä ja yhteiskehittämistä. Lopputuloksena hankkeessa syntyy uudenlaisia toimintamalleja työllisyys- ja alkavan yrittäjän palveluiden järjestämiseksi.

Lue lisää:

Uusi kasvu syntyy verkostoissa-hanke

Networks Behind New Growth

 

Lisätietoja: projektisuunnittelija Emmi Salminen

Euroopan Unionin sosiaalirahasto-logo Vipuvoimaa EU:lta2014-2020-logo