Tiesitkö, että Tredulla on jäsenyys valtakunnallisessa CELIA-palvelussa, joka on lukemisesteisille tarkoitettu palvelu? Yhteisöasiakkuuden ansiosta Tredun opettaja voi saada omat rekisteröintitunnukset ja rekisteröidä opiskelijoita palvelun käyttäjiksi.

Celian äänikirjat on tarkoitettu henkilöille, joilla on jokin lukemista vaikeuttava syy, esim. luki- tai oppimisvaikeus, aistivamma tai kognitiivisia haasteita. Kirjallista diagnoosia tai lausuntoa ei kuitenkaan edellytetä.

Celianet-verkkopalvelun kautta on lainattavissa yli 45 000 kauno- ja tietokirjaa, myös kurssikirjoja on saatavilla. Tredulla on yhteistunnukset, joiden avulla Celianetin käyttöä voi harjoitella ja ohjata opiskelijoita palvelun käytössä.

Sovelluskaupasta on lisäksi ladattavissa maksuton Pratsam Reader -sovellus kirjojen kuunteluun mobiililaitteella. Myös tähän sovellukseen on käytössä yhteiset harjoittelutunnukset.

Celianetin ammatillisen koulutuksen kirjavinkeistä löydät kirjapaketteja eri teemoista toisen asteen ammatilliseen koulutukseen.

Lisätiedot ja tunnukset Anne Suoniemeltä. Katso yhteystiedot TOKI-kirjastojen sivuilta.

TOKI-kirjastojen logo

Teksti: Anne Suoniemi

Kuvat: TOKI-kirjastot ja Celia