Entuudestaankin varsin monipuoliseen H5P-työkalupakkiin on tullut uusia aktiviteettityyppejä, eli kuvien valinta (Image Choice), tekstikappaleiden järjestely (Sort the Paragraphs) ja ristikko (Crossword). Parhaiten näiden toiminta käynee ilmi esimerkkien avulla.

Kuvien valinta

Tätä tehtävätyyppiä olisi helppo käyttää vaikka työturvallisuuskoulutuksessa, jos kuvista pitäisi valita esimerkiksi sellaiset joissa suojavarusteet ovat kunnossa. Kuten yleensäkin H5P:n kohdalla hyvän idean keksiminen on haastavinta, mutta teknisesti tämänkin tehtävän tekeminen on helppoa. Kuvien lisäksi ei muuta tarvita.

Tekstikappaleiden järjestely

Tekstikappaleiden järjestely toiminee parhaiten sellaisissa ohjeissa, joissa työtehtävien oikea järjestys on yksiselitteinen. Myös historiallisten tapahtuminen kronologisessa järjestelyssä tämä tehtävätyyppi olisi mainio.

Ristikko

Ristikollekin varmasti on helppo keksiä käyttöä. Vihjeistä luonnollisesti riippuu, että kuinka lapsellinen siitä tulee.