Koulutusten tuotteistaminen lisää laatua ja tasalaatuisuutta. Selkeä prosessi ja toimintamalli koulutustuotteiden suunnittelussa helpottaa myös koulutussuunnittelijan ja opettajan työtä. Tuotteistetut koulutukset vastaavat paremmin asiakkaan tarpeeseen ja erottuvat kilpailevista tuotteista. 

Etäyhteydellä toteutettavassa tuotteistamissparrauksessa saat apua ja vinkkejä esimerkiksi asiakaslähtöisyyden lisäämiseen, markkinoivien esitetekstien kirjoittamiseen tai koulutusten suunnitteluun tuotekorttia apuna käyttäen. 

Autamme mielellämme tuotteistamisen asioissa henkilökohtaisesti. Jos sinulla on koulutustuoteidea tai tarvitset apua tuotteistamisen käynnistämiseen ja eteenpäin viemiseen, ole yhteydessä Hannaan tai Annikaan. 

Lisää vinkkejä ja työkaluja koulutusten tuotteistamiseen löydät Ideasta tuotteeksi- työtilasta Moodlesta.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Hanna Orava
hanna.orava@tampere.fi

projektisuunnittelija Annika Jokivuori
annika.jokivuori@tampere.fi