Viime vuoden lopulla Mediamaisteri julkaisi uuden Pinja-version, joka toi mukanaan Moodleen visuaalisen Tiilet-kurssipohjan. Tiilet-kurssipohjassa kurssiosiot esitetään erillisinä laatikoina, tiilinä.

Kurssiosioihin on mahdollista asettaa ikoni tai osion taustalle voi valita osiota kuvaavan taustakuvan. Myös tiilen tehosteväriä on mahdollista muokata. Tiilen päälle on mahdollista asettaa edistymisen seuranta, joka esitetään joko murtolukuna tai prosentteina. Valitun tiilen sisältö aukeaa tiilen alapuolelle.

Tiilet-kurssipohjaa käyttämällä kurssiin saa pienellä vaivalla paljon visuaalisuutta. Tiilet-kurssipohja parantaa kurssin sisällön hahmottamista ja lisää kurssin suorittajan mielenkiintoa.

Oletko jo mahdollisesti käärinyt hihasi ja testannut tätä uutta kurssipohjaa vai onko kyseinen kurssipohja sinulle vielä täysin tuntematon? Mediamaisterin ohjeista löydät hyödyllistä tietoa Tiilet-kurssipohjasta ja sen asetuksista.