Koronatilanteen vuoksi opetus Tredun Santalahdentien ja Hepolamminkadun toimipisteissä järjestetään jouluun asti etänä.

Tilannehuonepäivystys aloitettiin heti etäopetukseen siirryttäessä ja tuki on jo tavoittanut parin aamun jälkeen hyvin opettajia.

Yhdenkin opettajan ongelman ratkaisu auttaa 20 opiskelijaa etäopetuksessa, jolloin saadaan opiskelijat pysymään mukana ilman suuria teknisiä haasteita.

Aamulla klo 8.00–8.30 ei ole tarjolla koulutuksia vaan linjoille voi tulla kysymään apua ihan pienistäkin asioista. Paikalla on kouluttajia ja teknistä osaamista kaikista eri Tredun digityövälineistä. Mikäli tilannehuoneessa on jo ohjaushetki käynnissä, voit kirjoittaa keskustelukenttään kysymyksesi mistä työvälineestä ja ongelmasta on kyse niin muut kouluttajat voivat ohjata sinua joko chatissä tai sopia kanssasi henkilökohtaisen ohjauksen. Tarkoituksena on, että kaikki linjoille tulevat asiat käsitellään aamupäivän aikana.

Digikehittäjät-tiimistä löytyy eri työvälineille omat kanavat, joille voi myös jättää matalalla kynnyksellä kysymyksiä, joihin kuka tahansa opettaja voi antaa apua. Siellä saa usein apua mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tilannehuoneessa voidaan sopia myös tiimeille omia koulutusaikoja tai siellä voi esittää toiveita uusista koulutuksista.

Tilannehuone on toiminnassa joka arkiaamu 18.12. asti. Linkki kokoukseen löytyy Tampereen seudun toisen asteen Teamsista Digikehittäjien Koulutukset ja tilannehuonepäivystys -kanavalta. Tähän tiimiin kannattaa kaikkien opettajien liittyä.