Tredun esimies- ja johtamiskoulutuksista vastaavia opettajia, kehittäjiä ja koulutuspäälliköitä osallistui kehittämisprosessiin, jossa suunniteltiin ja tuotteistettiin eri aloille soveltuvia yhteisiä esimies- ja johtamiskoulutusten teemapäiviä. Yhteisillä päivillä haetaan sekä taloudellista, että käytännön etua, esimerkiksi keskustelun mahdollistamiseksi eri ammattialojen välillä. Kehittämisryhmän työtä koordinoi Tredun yritys- ja työnantajapalvelut ja se toteutettiin Oppisopimuskoulutuksen tuotekehitysprojektin avulla. Esimies- ja johtamiskoulutusten kehittämistyö jatkuu vielä mm. koulutusten vaikuttavuuden arvioinnin merkeissä.

HOKsaa opiskelijallesi opintoja hyödyntämällä yhteisiä esimies- ja johtamisteemapäiviä!

Päivittyvät tiedot yhteisistä päivistä löytyvät Tredun nettisivuilta osoitteesta https://www.tredu.fi/etsi-koulutusta/johtamis-ja-esimies-koulutus-paivat.html?nro=4

Teemapäivät ovat vapaasti myytävissä myös yksittäisille asiakkaille.

Ediste Oy:n Rynnäkkö -palvelun avulla tuotettiin Tredun esimies- ja johtamiskoulutuksille uutta myyntipuhetta ja esitemateriaalia, joita hyödynnetään markkinoinnissa ja viestinnässä. Uutta markkinointia on hyödynnetty jo esimerkiksi nettisivuilla ja aikuiskoulutuskalenterissa. Pääset tutustumaan materiaaleihin Tredun tuotekehitysprojekti -Teamsissa tai ottamalla yhteyttä projektipäällikköön.

Lisätietoja esimies- ja johtamiskoulutuksista:
koulutussuunnittelija Heidi Rantanen, heidi.rantanen1@tampere.fi

Tuotekehitysprojekti: projektipäällikkö Hanna Orava, hanna.orava@tampere.fi