Tampereen toisen asteen opettajia tuetaan digitaalisten työvälineiden haltuunotossa eri tavoin. Käyttökoulutuksia järjestetään Teamsissa Digikehittäjät-tiimin Etäopetus käyntiin! -kanavalla. Nämä tilaisuudet myös tallennetaan myöhempää katselua varten.

Koulutuksia pidetään toistaiseksi joka arkiaamu klo 8.30-9.30.

Teamsin käytön osaaminen on edellytys laadukkaan etäopetuksen tarjoamiseksi ja yhteisillä työtavoilla varmistetaan opiskelijoiden oikeus tasalaatuiseen etäopetukseen.

Miten löydät koulutukset?

Yksityiskohtaisemmat ohjeet koulutuksiin liittymiseksi olet saanut sähköpostiisi. Toisen asteen henkilökunta voi vapaasti liittyä tiimiin, jossa jaetaan paljon muutakin hyödyllistä informaatiota.

Teams –> Digikehittäjät –> Etäopetus käyntiin! –> Liity kokoukseen tai katso tallenne

Digikehittäjät-tiimin kokous.
Kokoukseen liittyminen on helppoa, kunhan olet Digikehittäjät-tiimin jäsen.

Koulutuksissa käsitellään Teamsin lisäksi Moodlea, O365-pakettia ja etäopetusta yleensä. Tätä kautta levitetään kokemuksia sekä toimivia työtapoja ja -välineitä. Koulutuksia pitävät digitiimin asiantuntijat ja etäopetukseen perehtyneet opettajat.

  • 18.3. Teamsin perusteet (tallenne löytyy kanavalta)
  • 19.3. Teamsin perusteet
  • 20.3. Teamsin perusteet
  • 23.3. Teamsin perusteet

Neuvontaa tarjolla etäopetuksen tilannehuoneessa klo 9.30 – 11.00

Lisäksi joka arkipäivä klo 9.30 – 11.00 digitiimin asiantuntijoita on tavoitettavissa Teamsissa Tredun etäopetuksen tilannehuoneessa. Voit esittää siellä kysymyksesi koskien Teamsia, Moodlea, Wilmaa tai vaikkapa Futural Skillsiä. Tukea tarjotaan ensisijaisesti oppilaitoksen virallisiin työvälineisiin.

Teams –> Digikehittäjät –> Etäopetus käyntiin! –> Liity kokoukseen

Huomaa, että koulutuksille ja tilannehuoneelle on kummallekin oma erillinen kokouksensa.

Kysy kysymyksiä ja jaa vinkkejä Digikehittäjissä

Digikehittäjien eri kanavilla voit kysyä kysymyksiä ja jakaa kokemuksiasi eri työvälineistä. Jos tiedät vastauksen kollegan esittämään kysymykseen, vastaa ihmeessä. Tarkoituksena on, että voimme oppia toistemme kokemuksista ja jakaa omaa osaamistamme.