Opettaja voi laatia tehtävän suoraan Teamsiin Tehtävät-välilehden kautta. Tehtävästä tulee automaattisesti viesti kanavan keskusteluun ja sen kautta opiskelija pääsee suoraan tarkastelemaan tehtävänantoa.

Valitsemalla ”View assignment” näet tehtävänannon kokonaisuudessaan.

Kun pääset tehtävänantoon, ÄLÄ ensimmäisenä klikkaa palauta tehtävä, koska silloin palautus lähtee tyhjänä. Lue tehtävä läpi huolellisesti ja laadi vastaus esimerkiksi Wordissa. Tallenna työsi myös omaan OneDriveesi. Kun vastauksesi on valmis, rullaa koko tehtävänanto alas asti ja valitse ”Lisää töitä”. Sitä kautta pääset navigoimaan tiedostojasi ja voit ladata oikean dokumentin. Suosi Microsoftin dokumenttimuotoja tai pdf-tiedostoja! Kun olet lisännyt työsi, valitse palauta tehtävä.

Rullaa alas asti, valitse ”Lisää töitä”, kun olet valinnut palautettavan dokumentin, klikkaa ”Palauta tehtävä”.