Lataa uusi sovellus sovelluskaupastasi!

TOKI-kirjastojen mobiilikirjastossa kirjaston käyttö onnistuu puhelimella. TokiON-sovellukseen syötetään kirjastokortin tiedot, minkä jälkeen sovellusta voi käyttää elektronisena kirjastokorttina. Sovelluksella voi myös etsiä kirjoja, katsoa niiden saatavuustiedot ja tehdä varauksia.

Uusi mielenkiintoinen ominaisuus on kaverilainatoiminto. Sen avulla käyttäjä voi siirtää lainan toiselle käyttäjälle. Rajoituksena lainaa ei voi siirtää, jos teoksessa on varauksia. Lainattuja laitteita tai kausikortteja ei myöskään voi kaverilainata.

Toiminnon avulla myös opettaja voi välittää kirjoja lainaan opiskelijoille. Tämä tietysti edellyttää, että sekä opettajalla, että opiskelijalla on TOKI-kirjastokortti ja TokiON-sovellus puhelimessaan.

Sovelluksen toteuttaja on Enisoft Oy. Hae sovellus Play-kaupasta tai Apple Storesta hakusanalla TokiON! Lisätietoja sovelluksesta TOKI-verkkokirjastosta.