Suurin osa tulevista tredulaisista opiskelee tällä hetkellä vielä peruskoulussa ja snäppäilee päivittäin, sillä peruskoululaisten suosituin some on Snapchat. 

Seuraa käyttäjää Tredu Kamis Snapchatissa.

Tämän vuoksi Kangasalan opiskelijakunta loi oman Snapchat-käyttäjän. Tällä käyttäjällä opiskelijat itse snäppäilevät käyttäjän mystoryyn opinnoista, välitunneista, toiminnasta ja kaikesta Kangasalan Tredussa opiskeluun liittyvästä päivittäin.

Snäppitunnusta on jaettu peruskoulun opoille ja tunnus leviää nopeasti myös käyttäjien keskuudessa. Parasta olisi saada Snäppiä seuraamaan mahdollisimman monta alueen peruskoululaista. Snäppäävä ala vaihtuu viikoittain. Tähän mennessä on snäpännyt sosiaali- ja terveysala sekä rakennusala.

Snäpissä yleisin viesti on video, johon on lisätty päälle tekstiä ja kuvia.  Suurin osa käyttäjistä katsoo kaikki verkostonsa mystory-videot päivittäin. Videot poistuvat 24 tunnin kuluttua lisäämisestä. Tällaisten videopätkien avulla voidaan luona kiinnostava kuva Tredussa opiskelusta.​

Teksti: Kristiina Kaarakka, erityisopetuksen ja äidinkielen lehtori, tuutoropettaja