Onko Microsoftin Planner jo tuttu työkalu? Sen avulla voitte tiimissä sopia työtehtävistä ja myös aikatauluttaa ne. Planneriin pääset Office 365 -ympäristöstä, mutta voit lisätä sen myös suoraan Teamsiin kanavan välilehdelle. 

Miten Planner lisätään? 

Plannerin lisääminen on varsin suoraviivaista.

  • Valitse tiimin kanava, johon haluat Plannerin lisätä
  • Paina sivun ylälaidassa olevaa Lisää välilehti -painiketta (+)
  • Valitse Planner
  • Valitse haluatko että kanavalle lähtee Plannerin lisäämisestä viesti
  • Paina lopuksi tallenna

Teams on modernin työn käyttöliittymä

Planner on hyvä esimerkki Teamsin käyttöliittymäajattelusta. Vaikka Planner toimiikin myös itsenäisenä O365-työkaluna, on varsinkin uudet käyttäjät helpompi houkutella mukaan Teamsin kautta. Useamman eri sovelluksen avaamisen sijaan riittää että osaa tulla Teamsiin. Tämän voisi kuvitella miellyttävän erityisesti opettajia, joiden työajasta suuri osa kuluu muualla kuin tietokoneen ääressä. 

Lue Microsoftin kuvaus Plannerista