#tiimstai: Teams helpottaa digiosaamisen jakamista

by Ville Palkinen

Tredun ja Tampereen lukioiden digitaalisten työvälineiden kehittämisestä kiinnostuneille opettajille ja muulle henkilökunnalle on Teamsissa oma Digikehittäjät-tiimi. Liity mukaan, jos haluat hyödyntää kollegoiden osaamista ja kertoa omia vinkkejäsi.

Tiimi on ainakin toistaiseksi julkinen, joten kaikki toisen asteen työntekijät voivat siihen liittyä itse. Teamsissa liittyminen onnistuu Tiimit-välilehdellä, jonka alalaidassa on painike Liity tiimiin tai luo tiimi. Sieltä pitäisi Digikehittäjienkin tiimin löytyä. Ota yhteyttä minuun (Ville), jos tämä ei onnistu. (Teams puolestaan löytyy esimerkiksi osoitteesta startti.tredu.fi)

Tiimin ideana on, että siellä voi kysyä neuvoja koko digikehittäjien verkostolta myös sellaisista ohjelmistoista ja sovelluksista, jotka eivät ole vielä koko oppilaitoksen käytössä. Myös omaa osaamistaan tai näkemiään hyviä toimintatapoja voi keskustelualueella jakaa tehokkaasti. Tehkäämme siis osaaminen näkyväksi yli toimipisterajojen.

Parhaat tiimissä esitetyt vinkit ja ideat voidaan esitellä täällä Osaavassa Tredussa koko maailmalle.

Viime lukuvuonna saatujen kokemusten perusteella tätä toimintaa jatketaan, joten liittykää seuraan ja koittakaa houkutella myös kolleganne mukaan.

Katso myös aikaisemmat #tiimstai-postaukset.

Jos omalle tiimillenne haluatte saada Teams-koulutuksen, ottakaa yhteyttä Villeen.

Lue myös