Tredun ja Tampereen lukioiden digitaalisten työvälineiden kehittämisestä kiinnostuneille opettajille ja muulle henkilökunnalle on Teamsissa oma Digikehittäjät-tiimi. Liity mukaan, jos haluat hyödyntää kollegoiden osaamista ja kertoa omia vinkkejäsi.

Mistä tiimi löytyy?

  1. Kirjaudu Teamsiin edu.tampere.fi-tunnuksilla
  2. Valitse vasemmasta palkista Tiimit-välilehti
  3. Käytä hakua ja etsi Digikehittäjät-tiimi
  4. Liity tiimiin.

Tiimi on ainakin toistaiseksi julkinen, joten kaikki toisen asteen työntekijät voivat siihen liittyä itse.

Tiimin ideana on, että siellä voi kysyä neuvoja koko digikehittäjien verkostolta myös sellaisista ohjelmistoista ja sovelluksista, jotka eivät ole vielä koko oppilaitoksen käytössä. Myös omaa osaamistaan tai näkemiään hyviä toimintatapoja voi keskustelualueella jakaa tehokkaasti. Tehkäämme siis osaaminen näkyväksi yli toimipisterajojen.

Katso myös aikaisemmat #tiimstai-postaukset.