Pitkästä aikaa olen innostunut työstäni!

Näin totesi eräs opettaja H5P-työpajassa toukokuun lopussa. Epäilemme että syynä ei ole niinkään inspiroiva Moodle, jännät ammattitaitovaatimukset tai H5P-aukkotehtävät vaan ideointi ja yhteistyö kollegojen kanssa.

Uudet tutkinnot, uusi Moodle

Tredussa on sosiaali- terveys- ja kasvatusalan opettajia yli sata, opiskelijoita vuosittain noin kaksi tuhatta. Syksystä 2018 alkaen opetus järjestetään uudella tavalla ja pyritään tarjoamaan opiskelijalle paljon lisää valinnan mahdollisuuksia. On karuselli, oma-opettajat, suorituspolut, polkuvastaavat, osaamisalojen ja tutkinnonosien visuaaliset esittelyt ja tutkinnonosien uudistetut Moodle-työtilat tehtävineen.

Uudistusta oppimateriaaleihin tehtiin yhtä matkaa toteutussuunnitelmatyön kanssa, yhdessä tiimityönä. Kevään aikana oli työpajoja sekä Moodlesta että toteutussuunnitelmista ja ratkaisuista käytiin vilkasta keskustelua Teamsissa.

 

Lisätietoja kiinnostuneille antavat Sirpa Pursiainen (toteutussuunnitelmatyö), Marjukka Pirinen (rakenne), Tuuli Kurkipää ja Ville Palkinen (toteutus Moodlessa).

*Sosiaali- ja terveysalan ja kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnot, työnimi