Microsoft Teams on chat-pohjainen palvelu, joka on tarkoitettu opiskelijoiden ja henkilöstön työryhmien uudenlaiseksi kommunkointi- ja ryhmätyövälineeksi. Jos Teams on sinulle uusi tuttavuus, kannattaa katsoa seuraava 2 minuutin mittainen video:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Hyväksyn

Erinomaisia ohjeita Microsoft Teamsin käyttöön löytyy Twitteristä ja LinkedInistä aihetunnisteella #TeamsTorstai. Ohjeet on kirjoittanut Vesa Nopanen. Näiden ohjeiden ja aihetunnisteen inspiroimina päätimme ottaa käyttöön oman: #tiimstai.

Elokuusta lähtien kerromme tiistaisin kokemuksia ja jaamme vinkkejä Teamsin opetuskäytön ja opettajien yhteistyön näkökulmasta. Tarjolle tulee myös koulutuksia tiimeille. Näistä voi myös tilata suoraan Tuulilta ja Villeltä.

Omatoimisesti Teamsin toimintaan voi tutustua esimerkiksi Microsoftin sivuilla: https://support.office.com/fi-fi/teams

Katso myös Osaavan Tredun Teams-ohjeet.