Tampereen yliopistolla on koottu digivinkkejä vinkkipankkiin jo jonkin aikaa. Siellä on mainioita ohjeita, joista monet käyvät sellaisenaan meillekin. Käy siis selailemassa Moodleen, Office 365:teen ja somepalveluihin liittyviä ja muitakin vinkkejä – niin mekin käymme ja jaamme parhaita paloja Osaavan Treduun.

Vinkkipankki oli yksi esikuvista kun Osaavaa Tredua suunniteltiin, kiitos yhteistyöstä Suvi & kumppanit!

”Vinkkipankki esittelee ja jakaa menetelmiä, hyviä käytäntöjä ja vinkkejä hyvistä työkaluista opetustyön tueksi. Sivusto syntyi tarpeesta jakaa onnistuneita kokemuksia, joista voisi olla apua myös muille. Vinkit koskevat pääosin tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämistä opetuksessa, mutta mukana on myös paljon pieniä vinkkejä työnteon ja opiskelun avuksi. Sivusto ei ole pyri olemaan ohjesivusto, vaan kokoelma vinkkejä ja kuvauksia tietyssä  tilanteessa toimineista käytännöistä. Soveltaminen on sallittua!”