Sammonkadun tietokeskuksessa on videoeditointitila TSAM A1008. Tilassa voi tehdä itsenäisesti opetusvideoita tai ottaa valokuvia. Opiskelijat voivat hyödyntää tilaa ja laitteita esimerkiksi työhakemus- ja CV-videoiden kuvaamisessa, siellä voi kuvata myös opintoihin liittyviä tuotekuvia. Tilaa voi käyttää myös kokouksiin ja haastatteluihin, siellä on videoneuvotteluvalmius.

Tilassa on tietokone, jolla voi editoida video- ja kuvamateriaalia. Käytössä on mm. Adobe CC-paketti ja OBS Studio. Ohjelmat löytyvät myös tietokeskuksen kaikilta tietokoneilta. Tietokeskuksesta voi lainata ipadeja, järjestelmäkameroita, videokameroita, jalustoja ja valaisimia. Muissakin Tredun kirjastoissa on lainattavia laitteita.

Laitteet löydät myös Toki-verkkokirjastosta aineistolajilla: esine.

Tilavaraukset Wilman kautta tai Sammonkadun tietokeskuksesta.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Hyväksyn

Laitelista:

Kamerat:
Canon EOS 750D
Canon EOS 550D
Sony Cyber-shot HX400V

Videokamerat:
Canon Legria HF G10 HD
Canon Legria HF M46
Panasonic HDC-SD700
Panasonic HC-W570

Mikrofonit:
Videomic Rode
Stereo Videomic Rode
Rode NT1-A

Mikseri Peavey PV6

Lisäksi löytyy Manfrotton jalustoja (videopäällä ja ilman), Dörr LH-4128 kuvausvalot,
Elinchrom D-lite2 salama, musta ja valkoinen sateenvarjo ja sekä Dörrin valokuvauspöytä.