Tredulainen kulttuuri on elävää, hengittävää ja muuttuvaa. Tredulainen toimintakulttuuri koostuu meistä jokaisesta syntyvistä aineellisista ja henkisistä saavutuksista, jotka rikastuttavat työyhteisöämme. Toimintakulttuuri muovautuu ja kasvaa jatkuvassa vuoropuhelussa.

Vuonna 2022 aloitimme matkamme Tredun kulttuurityökirja 2022 – Työkirja Tredun Sankareille kanssa, joka rohkaisi meitä tutustumaan toisiimme ja työskentelemään yhdessä. Seuraavana vuonna Tredun kulttuurityökirja 2023 – Tredulaiset #kestävät yhdessä! vahvisti sosiaalista kestävyyttämme ja hyvinvointiamme.

Nyt, vuonna 2024, on kolmannen osan aika: Tredun kulttuurityökirja 2024 – Tredulaiset pitävät yhtä! Tämän vuoden teemana on tiimin hyvinvointi – hyvinvointi on oppimisen kulmakivi, arjen ilo ja yhteistyön sydän. Yhdessä luomme inspiroivia ajatuksia, kokeilemme uutta ja rakennamme rohkeaa tiimityötä.

Kulttuurityökirja kutsuu pysähtymään hetkeksi. Pysähtyminen haastaa meidät pohtimaan oppimiamme asioita, tunnistamaan oppimisen mahdollistajia ja jakamaan kokemuksiamme muille. Kulttuurityökirja ohjaa tiimejä luomaan omia hyvinvointisprinttejä, jotka tallennetaan Tredun SprinttiPankkiin. Nämä hyvinvointisprintit kokoavat yhteen tredulaisten viisauden, luovuuden ja yhteistyön hedelmät Tredun kulttuurityökirjaksi 2024.

Tredun kulttuurityökirja 2024 on syntynyt yhteistyössä tredulaisen yhteisön kanssa. Yhdessä voimme luoda jotain ainutlaatuista ja arvokasta – kaikkien iloksi ja hyödyksi!

Skyboxilla luotu tekoälykuva Thinglinkissä. Kuvassa on metsää, jossa on useita erilaisia polkuja.

Thinglinkillä rakennettiin mielikuvituksellinen kulttuurityökirjan ympäristö

Tämän vuoden kulttuurityökirja rakennettiin Thinglinkillä tekoälyä hyödyntäen. Thinglinkin Skybox-tekoäly loi ympäristöt eri tehtäväalueille. Skyboxilla valittiin sama taidetyyli jokaiseen kuvaan, jotta visuaalinen ilme pysyi yhteneväisenä jokaisessa ympäristössä. Jokaisen tiimin on tarkoitus valita yksi polku ja suorittaa siihen liittyvä tehtävä.

Thinglinkin Skybox-tekoäly loi meille upeita fantasiahenkisiä ympäristöjä eri tehtäväalueille. Halusimme, että käyttäjät pääsevät kokemaan pientä seikkailun huumaa tehtäviä tehdessään, joten haimme ympäristöihin juuri sitä oikeaa fantasiamaista tunnelmaa. Skybox-työkalu osoittautui erinomaiseksi valinnaksi, sillä sen avulla pystyimme luomaan mitä mielikuvituksellisempia ympäristöjä keijumetsistä pienten mökkien sisätiloihin. Kaikki tämä oli mahdollista kirjoittamalla vain riittävän hyvä ja selkeä prompti.

Linkki Tredun kulttuurityökirjaan