eTredu järjesti toista kertaa työleirin Ikaalisissa Kauppilan tilalla juuri ennen hiihtolomaa. Leirille kokoontui lähes koko eTredu-yhteisö – eri aineiden opettajia, esihenkilöitä ja kouluttajia. Tämä monipuolinen joukko loi yhdessä inspiroivan ja innostavan ilmapiirin. Leirin ohjelma oli täynnä mielenkiintoisia sisältöjä. Opettajat perehtyivät ThingLink-koulutukseen, joka avaa ovia monipuoliseen sisällöntuotantoon. Lisäksi FLyAR:n Frans Tihveräinen esitteli leiriläisille FLyAR:n toimintaa. FLyAR on Suomessa toimiva luova laajennetun todellisuuden (AR) studio, joka keskittyy räätälöityjen AR-tuotantojen luomiseen. Lisäksi opettajat keskittyivät rakentamaan eTredun kevään tärkeitä tapahtumia, kuten MIEE-Expert Suomi -tapahtumaa Hervannassa ja omaa esittelypistettä ITK-päiville Hämeenlinnaan.

Kahden työpäivän ajan osallistujat ideoivat yhdessä uusia projekteja ja edistivät erilaisten koulutusten sisältöjä. Illalla osallistujilla oli mahdollisuus testata dronesimulaattoria, VR-laseja sekä HoloLens-älylaseja. Lisäksi saunassa oli mukavaa lämpöä, ja musavisassa käytiin kiivasta kamppailua todellisen musiikkitietäjän tittelistä.

Tämä jo perinteeksi muodostunut työleiri on paikka, jossa oppiminen ja verkostoituminen yhdistyvät. Osallistujat saavat työrauhaa edistää omia eTredu-projektejaan ja jakaa ideoitaan. Seuraavaa leiriä odotetaan jo innolla – mitä uutta ja inspiroivaa se tuo tullessaan?