Opiskelen Tredussa toista ja viimeistä vuotta media-alaa ja pääsin työssäoppiin eTredu-tiimiin.

Pääsin tekemään monipuolisesti erilaisia töitä, joihin sain myös itse vaikuttaa. Olin mukana painoalan peliprojektissa ja suunnittelin pelille logon sekä roll upin. Pääsin myös testaamaan itse peliä ja vaikuttamaan siihen. Tein hiusalalle videon, jossa opin paljon videon teosta ja sain kokeilla erilaisten animaatioiden tekoa. Tein ohjeet Tuudon käyttöön ottamisesta ja olin myös vastuussa Tuudoon tulevien kampuskarttojen teosta.

Parasta työssäopissa oli monipuoliset tehtävät ja, että sain myös itse vaikuttaa tehtäviin. Töitä riitti eikä koskaan ollut tylsää hetkeä. Tredulla ollessa on myös varmaa, että oman kädenjäljen näkee oikeasti eivätkä työt ole mitään harjoitustöitä. Kaikki tiimin jäsenet olivat myös todella mukavia, huolehtivat että töitä riitti ja auttoivat aina tarvittaessa.

Terveisin,

Eevi

PrintmasterXR-peli mainos rollup, jossa kuva pelin hahmosta sekä teksti "Huhut printin luomeasta ovat liioteltuja, opi painoalaa myös pelaamalla!".