Seppossa on nyt saatavilla myös Tredun yksityinen kirjasto Tredussa tehdyille Seppo-peleille. Voit siis jakaa pelisi omalle organisaatiollesi muille käyttöön ilman, että se näkyy kaikille Seppo-käyttäjille. Tämäkin on edelleen kuitenkin mahdollista.

Kun painaa Seppo-pelin Play-nappia, Seppo kysyy haluatko jakaa pelin muille organisaatiosi käyttäjille.

Pelin jakaminen käy helposti kun klikkaat pelin päälle Play-napista. Tämän jälkeen Seppo kysyy, haluatko jakaa pelin muille Seppo-käyttäjille? Jos klikkaat ”Tottakai” niin sinulle avautuu uusi näkymä, jossa pääset täyttämään pelin tiedot ja avainsanat sekä pääset valitsemaan jaatko pelin ainoastaan tredulaisille vai jaatko pelin kaikille Seppo-käyttäjille.

Pelin lisääminen sisältökirjastoon -näkymässä voit lisätä kuvauksen pelillesi ja valita jaatko pelin ainoastaan organisaatiosi yksityiskirjastoon vai kaikille Seppo-käyttäjille.

Tällä tavoin saat tekemäsi pelin myös muille käyttöön ja pelattavaksi. Erityisen hyvä tämä on erilaisille projekteille ja yhteistuotoksille mutta myös eri tutkintoalojen tai aineryhmien opettajille. Miksi keksiä pyörää uudelleen kun voimme tehdä yhdessä asioita?