Tampereen kaupungin työntekijöiden käytössä ollut Wistecin koulutuspalvelu on nyt nimeltään Eduhouse.

Koulutukset löytyvät osoitteesta https://app.eduhouse.fi/ (linkki avautuu uuteen välilehteen). Kirjaudu sisään Tampereen seudun Microsoft-tunnuksillasi.

Aikaisempien digikoulutusten lisäksi valikoimaan kuuluu myös esimerkiksi liiketalouden koulutuksia sekä palkka- ja taloushallinnon ammattilaisten koulutuksia. Wistecin palvelussa suorittamasi kurssit näkyvät Eduhousen puolella.

Digitaitoja voit kehittäää omaan tahtiisi videoiden avulla

Eduhousen valikoimasta löytyy paljon opetussisältöä Tredunkin digityövälineisiin. Tätä kirjoittaessa Digitaidot-otsikon alta löytyy peräti 203 koulutuskokonaisuutta. Esimerkiksi Adoben, Microsoftin ja Googlen työvälineille on runsaasti ohjeita. Kaikkia näitä voi Tredun henkilökunta hyödyntää omassa työssään edu.tampere.fi-tunnuksilla.

Suurin haaste lieneekin siinä miten työpäivästään voi nipistää aikaa uuden opetteluun. Koulutukset koostuvat enimmäkseen muutaman minuutin mittaisista videoista, joten useampaa tuntia kerrallaan ei itsensä kehittämiseen tarvitse varata.

Eduhousen koulutussisältöä

Eduhouselta löytyy Digitaitojen koulutuksia niin vasta-alkajille kuin edistyneillekin.