Tampereen kaupungille on henkilöstön osaamisen kehittämisen tueksi hankittu käyttäjälle maksuton Wistec Online -oppimisympäristö ja verkkokoulutusportaali. Palvelussa voi lyhyiden opasvideoiden lisäksi opiskella kokonaisia aihealueita, esimerkiksi Excelin käyttöä perusteista aina jatkotasolle asti.

Palvelu on vapaassa käytössä ympäri vuorokauden ja se on laite- ja selainriippumaton.

Wistec Online toimii tampere.fi-tunnuksilla

Online-verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan Tampereen kaupungin Microsoft-tunnuksilla (eli erillisiä tunnuksia tai salasanoja ei tarvita) osoitteessa https://wisteconline.fi/ (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Wistec-etäkoulutukset

Etäkoulutuksia voi seurata reaaliaikaisesti omalta laitteelta ja tarvittaessa esittää kysymyksiä kouluttajalle.

Ilmoittautumisohjeet:

  • Etsi etäkoulutuslistauksesta osoitteesta https://wistec.fi/kategoria/etakoulutukset/ sopiva kurssi ja napauta kurssin nimeä. Saat näkyville koulutuskuvauksen sekä muut tiedot.
  • Valitse vaihtoehdoista sopiva päivämäärä ja napauta Ilmoittaudu-painiketta.
  • Täydennä lomakkeelle nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Tarkista, että Tilauksesi-kohdassa on oikea kurssi. Huomioi, että vaikka tilaustiedoissa näkyy hinta, kurssi on Tampereen kaupungin henkilöstölle maksuton.
  • Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sekä muutamaa päivää ennen ajankohtaa vielä erillisen kurssikutsun, jossa myös tarkemmat osallistumisohjeet.
  • Mikäli sinulla on kysyttävää koulutuksiin tai ilmoittautumiseen liittyen, Wistec Onlinen chat-kanava palvelee arkisin klo 8.30–16.00. Chat-kuvakkeen löydät myös muiden palveluun sisältyvien verkkosivujen oikeasta alalaidasta

Wistecin koulutuspalvelu korvaa Sovelto Easy -koulutuspalvelun, jonka käyttö päättyy.