Aloittaessasi ruudunjakoa, voit valita miten oma videokuvasi näkyy esityksessä. Voit valita esimerkiksi, että kuvasi näkyy esityksen päällä  (erotu) tai erillisessä ikkunassa (rinnakkain). Ominaisuus on hyödyllinen etäopetuksessa ja webinaareissa, sillä pelkkien diojen tai ohjelmaikkunan katselu saattaa olla puuduttavaa.

Erotu-tila toimii myös Powerpoint-liven kanssa, eli voit valita Powerpointin Teamsin jakoikkunasta. Tämä on suositeltavaa senkin vuoksi, että esityksen lisäksi näet diojen muistiinpanot ja keskustelualueen, vaikka käytössä olisikin vain yksi näyttö.

Teansin reportterinäkymä

Reportterinäkymään voit vaihtaa taustakuvan ja jakaa esimerkiksi työpöytää oman videokuvasi lisäksi.

 

Tutustu Microsoftin hieman tarkempiin ohjeisiin (linkki avautuu uudessa välilehdessä). Toiminta on testattu PC:n työpöytäsovelluksella. Selainversiosta ominaisuus puuttuu.