Tredun henkilökunnalla on käytössään Adoben ohjelmistot, joista löytyy kattavasti erilaisia sovelluksia. Adobe Sparkin saat käyttöösi kätevästi tämän Osaava Tredu -ohjeen avulla Adobe Spark – Osaava Tredu.

Adobe Sparkin avulla voit loihtia nopeasti esimerkiksi ääntä, videota ja kuvaa sisältävän oppitunnin helposti ja nopeasti. Spark tarjoaa useita valmiiksi rakennettuja pohjia oppitunnin luontiin ja tässä ohjeessa on käytetty alla näkyvää ”Valmistele oppitunti” vaihtoehtoa.

Spark tarjoaa opetusvideon alkuvalinnan jälkeen, jonka voi halutessaan ohittaa laatikon yläkulman ruksia painamalla.

Valmiissa mallipohjassa esikysymyksiä, jotka helpottavat tunnin luontia.

Mallipohjaan on mahdollista lisätä haluamiaan kuvia esimerkiksi Pixabaysta. Myös omien kuvien laittaminen onnistuu vaivattomasti. Opetuksen tueksi on myös mahdollista liittää videoita ja ääntä. Dian päälle voi myös nauhoittaa omaa puhettaan helposti mikrofonikuvaketta painamalla. Dian keston saa määritettyä alareunan kellon kuvasta.

Lue myös Osaavan Tredun artikkeli Adobe Spark on nyt Adobe Creatice Cloud Express

 

Kattava selostus oppitunnin ja visuaalisesti hienon grafiikan luontiin alla olevasta linkistä:

How to Use Adobe Spark – Beginner’s Tutorial – YouTube