Tampereen seudun ammattiopisto Tredu siirtyy etäopetukseen kolmen viikon valtakunnallisen sulkutilan ajaksi 8.–28.3.2021.

Tredun digitiimi tarjoaa tehostettua tukea opettajille koko etäopetusjakson ajan.

Digitiimi päivystää tilannehuoneessa Teamsissa joka arkipäivä

Tilannehuoneessa voit kysyä neuvoja kaikkien Tredun opetuksen työkalujen käyttöön. Tilannehuone on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.00–8.30 ja maanantaista torstaihin klo 15.00–15.30. Kaikkiin esitettyihin kysymyksiin vastataan vaikka päivystysaika päättyisikin.

Kokouslinkki löytyy henkilökunnalle lähetetystä sähköpostissa.

Työvälineisiin liittyviä kysymyksiä voit esittää myös Digikehittäjät-tiimissä Teamsissa. Siellä kerrotaan myös tulevista koulutuksista. Myös hyvien etäopetusvinkkien jakaminen on suotavaa. Jos et vielä ole tämän tiimin jäsen, voit hakea sen ja liittyä siihen itsekin.

Ohjeet ja vinkit löytyvät totuttuun tapaan täältä Osaavasta Tredusta.

Onko tarvetta koulutukselle?

Kuluneen vuoden ansiosta etäopetuksen työvälineiden käyttö on suurimmalle osalle tuttua puuhaa. Mutta mikäli koet tarvitsevasi laajempaa koulutusta esimerkiksi Teamsin tai Moodlen käyttöön, ota yhteyttä Ville Palkiseen mieluiten Teamsin chatissa.