Teamsin työpöytäsovelluksen kokousominaisuudet päivittyvät syksyllä. Selkeimpänä muutoksena kokous avautuu aina uuteen ikkunaan ja videokuvien määrä kasvaa peräti 49:ään. Together-tilassa osallistujat näkyvät luentosalin kaltaisessa ympäristössä, mikäli heillä on kamerat päällä

Jos haluat testata näitä ominaisuuksia jo nyt, voit laittaa uuden kokouskokemuksen päälle Teamsin asetuksista.

  • Klikkaa Teamsin työpöytäsovelluksessa oikeasta ylänurkasta kuvaasi tai nimikirjaimiasi
  • Valitse Asetukset
  • Rastita Yleinen-kohdasta ”Ota käyttöön uusi kokouskokemus”
  • Käynnistä Teams uudelleen (Huomaa, että Teams täytyy tosiaankin sulkea kokonaan, eikä ainoastaan piilottaa taustalle. Tämän pitäisi onnistua klikkaamalla Teams-kuvaketta hiiren oikealla painikkeella alapalkista ja valitsemalla lopeta.)
Uuden kokouskokemuksen saat käyttöösi asetuksista. Jossain vaiheessa tämä päivitys tullee voimaan kaikille.