Oletko jäsenenä tai omistajana jo kymmenissä tiimeissä? Ovatko nämä kaikki edelleen aktiivisessa käytössä? Omaa näkymääsi voit siivota useammalla tavalla ja tämä kannattanee tehdä ennen kesälomia, jolloin puhtaalta pöydältä on mukavampi aloittaa syksyllä.

Poistu tiimistä itse

Jos sinut on lisätty tavalliseen tiimiin jäseneksi, voit poistua sieltä itsekin. Huomaa, että Luokka-tiimeistä ei opiskelija voi poistua itse.

Poistu tiimistä.
Klikkaa kolmea pistettä ja valitse Poistu tiimistä.

Arkistoi tai piilota tiimi

Jos et halua tuhota tiimiä kokonaan, voit piilottaa tai arkistoida sen. Piilottaminen ainoastaan poistaa tiimin aloitusnäkymästä, mutta viestit tulevat edelleen perille ja tarvittaessa pääset helposti tiimiin. Tämän voit tehdä jäsenenäkin.

Tiimin arkistointiin tarvitset omistajan oikeudet. Arkistoitu tiimi voidaan tarvittaessa palauttaa käyttöön, jos sieltä myöhemmin halutaan tarkistaa jotain. Opiskelijoiden kohdalla esimerkiksi epäselvyydet arvosanasta tai suorituksista saattavat vaatia palauttamista.

Hallitse tiimejä
Piilottaminen ja arkistointi löytyvät tiimien hallinnan kautta.

Silmän kuvaa klikkaamalla voit piilottaa tiimin ja kolmen pisteen alta löytyy arkistointi:

Arkistointi piilottaa tiimin kokonaan, silmän kuvalla saa tiimin piiloon aloitusnäkymästä.

Haluatko poistaa tiimin? Oletko varma?

Esimerkiksi testitiimit ja muut kokeilut kannattaa poistaa kokonaan, jos olet varma ettei niille ole tulevaisuudessa tarvetta. Tiimien hallintanäkymästä tiimin voi poistaa (edellinen kuva) tai ollessasi tiimissä klikkaat sen nimen perästä löytyvää kolmea pistettä ja valitset Poista tiimi

Poista tiimi vain jos sinulla ei ole sille enää mitään tarvetta.