1. Aloita oppitunti haluamallasi kanavalla, joko valitsemalla ”järjestä kokous nyt” tai ”ajoita kokous”. Molemmat toiminnot löytyvät viestikentän alapuolelta videokameran kuvaa klikkaamalla. Voit ajastaa oppitunnin myös kalenterista. Jos oppitunti toistuu aina samaan aikaan, voit määrittää sen myös toistumaan.

2. Kun kokous on ajoitettu, pääset kokousasetuksiin valitsemalla kokouksen tiedot ja sieltä Kokousasetukset. Pääset asetuksiin käsiksi siis vasta, kun olet määrittänyt kokouksen ja menet kokouksen tietoihin sen jälkeen. Asetuksista pääset määrittämään, kuka kokoukseen pääsee ja kuka voi esittää eli jakaa näyttöä. Jos estät opiskelijoilta näytönjaon, sen voi myös antaa kesken kokouksen takaisin yksittäiselle opiskelijalle klikkaamalla osallistujalistasta opiskelijan kohdalta kolmea pistettä ja valitsemalla Aseta esittäjäksi.

3. Kun oppitunti on alkanut, jaa näyttö. Valitse jaettavien näyttöjen listasta esityksesi kohdasta PowerPoint. Jos kyseinen esitys ei näy siinä, valitse selaa. Kun jaat esityksen näin, pystyt samalla seuraamaan keskustelua ja osallistujalistaa.

4. Pyydä opiskelijoita pyytämään puheenvuoroa esim. vilkutusemojilla . Teamsin kokouksiin on tulossa myös puheenvuoronpyyntötoiminto!

5. Muista, että voit mykistää kaikki osallistujalistasta.