Kaikille toisen asteen opettajille tarkoitetussa Digikehittäjät-tiimissä on pidetty viime viikkoina paljon koulutuksia opetuksen tärkeimmistä digitaalisista työkaluista kuten Teamsista, Moodlesta ja Futural Skillsistä. Osa koulutuksista on tallennettu myöhempää käyttöä varten.

Kaikki tallennetut koulutukset löytyvät samasta Microsoft Stream -ryhmästä. Stream-ryhmän löydät helpoiten liittymällä Digikehittäjät-tiimiin ja klikkaamalla linkkiä Digitiimi tiedottaa ja kouluttaa -kanavalla.

Kuvakaappaus Stream-ryhmästä.
Näkymä Digikehittäjien Microsoft Stream -ryhmään. Videoita on luvassa lisää.

Opetusvideot löytyvät myös kanavien välilehdiltä

Digikehittäjät-tiimissä on kanavien välilehdille tallennettu nämä samat ohjevideot, josta ne ovat ainakin tietokoneella löydettävissä. Mobiililaitteiden pienillä näytöillä välilehdet jäävät helposti huomaamatta.

Kuvakaappaus Teamsista
Ohjevideot löytyvät myös kanavien välilehdiltä.