Teamsin tiimeihin on mahdollista tehdä käyttäjäryhmiä Tunnisteiden hallinta -toiminnon avulla. Tästä on se hyöty, että käyttäryhmän voi tägätä omalla tunnisteellaan sellaisessa tilanteessa, kun viesti ei ole oleellinen koko tiimille. Aikaa säästyy, kun vastaanottajia ei tarvitse valita yksitellen osallistujista.

Tunnisteella tägätty ryhmä saa ilmoituksen uudesta viestistä kanavalla, mutta muut eivät. Kaikki tiimin jäsenet toki pääsevät viestit lukemaan, mutta erillistä ilmoitusta ei tule muille kuin ryhmään valituille.

Tunnisteiden hallinta Teamsissa.
Tunnisteiden hallinnan kautta pääset tekemään ryhmiä, jos olet tiimissä omistajana.

Ryhmän ja tunnisteiden lisääminen on varsin suoraviivaista. Huomaa, että sinun täytyy kuitenkin olla tiimissä omistajana, että tämä onnistuu.

  1. Klikkaa tiimin nimen perässä olevaa kolmea pistettä
  2. Valitse Tunnisteiden hallinta
  3. Anna ryhmälle nimi (eli tunniste)
  4. Valitse ryhmän jäsenet
  5. Kirjoittamalla @-merkin ja tekemäsi tunnisteen kanavaviestiin, menee ilmoitus ryhmän jäsenille