Tiimiin liittymistä koodilla ja koodin luomista omalle tiimille on käsitelty Osaavassa Tredussa aiemmin, mutta nyt tähän on tullut selkeä parannus: tiimiin liittyminen koodilla onnistuu myös mobiililaitteilla eli puhelimilla ja tableteilla.

Liity tiimiin koodilla. Klikkaa kahta ukkoa ja anna koodi. Helppoa.
Klikkaa kahta ukkoa ja anna koodi. Helppoa.

Ainakin Huawein Teams-sovelluksessa koodin avulla liittyminen oli todella suoraviivaista: Tiimit-välilehdeltä klikattiin kahden ukon kuvaa ja sitten valittiin kohta ”liity tiimiin koodilla”.

Vaikka Teamsin kaikki ominaisuudet saa varmimmin käyttöön tietokoneen ja työpöytäsovelluksen avulla, on tästä ominaisuudesta hyötyä esimerkiksi silloin kun tiimiin liittyvillä ei ole koneita käytettävissä, mutta kännykät löytyvät taskuista. Toki Teamsin kännykkäsovellus pitää olla asennettuna.