Mikä ihmeen digikerho? Opettajien ehdotuksesta alulle polkaistu Digikerho kokoontui ensimmäistä kertaa Hervannassa. Osallistujia ei ensimmäisellä kerralla vielä kymmeniä ollut, mutta paikalle ehtineet pitivät digikerhoa hyvänä ideana.

Ideana digikerhossa on se, että opettajat voivat kertoa toisilleen hyvistä työtavoista ja työvälineistä. Välttämättä tieto ei toimipisteiden ja alojen välillä muuten kulje.

Mitä tehtiin? Esittelykierroksen yhteydessä jokainen osallistuja sai kertoa omasta osaamisestaan ja siitä mitä haluaisi oppia. Monta käytännön ongelmaa saatiin esimerkiksi Moodle-kurssien asetuksista ratkaistua.

Mitä sovittiin jatkosta? Osallistujat olivat sitä mieltä, että digikerhon toimintaa on syytä jatkaa, joten seuraava tapaaminen on 24.9. klo 14-16 Hepolamminkadulla Kehittämössä (L1050).

Erityisenä toiveena pyydettiin yleisesittelyä Office 365:n ominaisuuksista. Ennakkotietona voidaan kertoa, että Microsoftin tarjoamia koulutuksia on luvassa 31.10. 21.11 ja 13.12. Aiheena on myös Teams. Seuraa Osaavan Tredun koulutuskalenteria, sillä tarkemmat tiedot lisätään sinne lähiviikkoina.

Kiinnostuitko Digikerhosta? Ilmoittaudu mukaan seuraavaan tapaamiseen.