Office 365 – TOP3 ominaisuudet

Tietokone on kaveri, ei vihollinen, työmaa tai riesa. Tässä tekstissä avataan kolme parasta työkalua, jotka löydät Office 365 -palvelusta, ja ovat heti ilmaiseksi käytettävissäsi. Hyödynnä opiskelussa itse tai kerro kaverille, koska nämä ominaisuudet ovat käytettävissä kenellä tahansa Tampereella toisella asteella opiskelevalla!

#1 OneDrive on kuin lokero koulussa

Muistitikku ei toimi ja tiedostot hukassa, onko tuttua? OneDrive ratkaisee tämän ongelman sinun puolestasi. Voit luoda OneDriveen helposti kansiot ja käyttää tiedostoja mistä tahansa oman kannettavan lisäksi – vanhempien koneella, puhelimella tai tabletilla. Lisäksi voit OneDrivessa tehdä tiedostoihin pikaisia muutoksia tai peräti luoda kokonaisia asiakirjoja.

#2 Ryhmätyöt kerrankin helposti

Ryhmätyöt ovat kivoja, mutta tekeminen on joskus hankalaa. Entä jos kaverisi, jolla on ryhmätyö muistitikullaan tai koneellaan, on poissa? Voit jakaa helposti tiedoston tai kansion ja aloittaa työskentelyn, myös henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen. Kun myönnät muokkausoikeuden kaikille ryhmätyötä tekeville, onnistuu muokkaaminen helposti yhteistyössä.

#3 Toimisto-ohjelmat ilmaiseksi netissä ja koneella

Voit ladata toimisto-ohjelmat täysin ilmaiseksi viidelle (5) laitteelle, oli laite tietokone, tabletti, puhelin tai jokin muu! Lisäksi ohjelmien yksinkertaisimmilla ominaisuuksilla varustetut versiot ovat käytettävissäsi internetissä millä tahansa laitteella, jolla pääsee nettiin. Esimerkiksi kirjoitelmat voit tehdä helposti puhelimella bussissa!

Teksti: Ville Viikki